Nye hjemmesider!

Publisert 09.05.2016

Arbeiderbevegelsens Rus- og Sosialpolitiske Forbund er glade for at vi kan presentere vår hjemmeside i en helt ny drakt. 

AEF opplever vekst i antall medlemmer, men også aktivitet. Det krever også mer av oss mtp utadrettet informasjonsarbeid og synlighet, både for våre medlemmer og andre interesserte.

Forbundet ønsker å være attraktive for nye medlemmer og være dagsaktuelle både politisk og organisatorisk. Derfor har det blitt gjort endringer på vår Facebook-side og denne er også langt mer aktiv i dag. Besøk AEF på Facebook gjerne! 

Hjemmesiden har i likhet med Facebook-siden, hatt stort forbedringspotensial. Derfor tok AEF kontakt med webtjenesteleverandøren New Media medio mars i år. New Media har på kort tid ytet god service og levert en ny hjemmeside vi er stolte av å vise frem. Vi takker New Media for en god og profesjonell utført jobb!

Vår nye hjemmeside har foruten et nytt utseende, også en egen mobilversjon, og fremstår langt mer oversiktlig, som f.eks en oppdatert kalender. I tillegg er det nå langt enklere å melde seg inn i AEF via nettsiden, samt at det er mulig å donere gave til forbundet. 

Vi vil i tiden fremover ha et større fokus på å holde våre medlemmer godt oppdatert på nyheter og aktivitet både på vår Facebook-side og vår nye hjemmeside. Vi håper dere liker sidens nye utseende og at innholdet den fylles med fremover står til forventingene.

Vil du bli medlem?

Ditt medlemskap utgjør en forskjell. Som medlem støtter du vårt arbeid mot rus og våre tiltak for barn og unge, basert på et solidarisk samfunnssyn og som et aktivt medmenneske. Vi arbeider mot rusproblemene, men har ikke noe avholdskrav til medlemmene.

Bli medlem Kontakt