Organisasjonskonferansen 2022

Publisert 24.10.2022
Vi hadde en kjempefin organisasjonskonferanse i Larvik i helga. Varaordfører Rune Høiseth ønsket oss velkommen til Larvik. Kai Robert Johansen gikk igjennom fremtidsutsikter til Feriekubben for barn og ungdom. Lørdag åpnet Christoffer Lian fra Spillavhengighet Norge med foredrag om pengespill eller dataspill og spillavhengige og pårørende. Det var veldig engasjerende og lærerikt. Vi hadde politisk innledning ved Truls Vasvik. Han var utrolig flink og forklarte på en fin måte hvorfor ting er som det er for tiden. Deretter hadde vi motivasjonsboost ved Bjørn Orerød. Var veldig engasjerende. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Etter lunsj hadde vi gruppearbeid på uttalelser og verving. Så gikk vi gjennom beretning og regnskap for 2021 og deretter var det fri frem til middag. Sangkoret Neo+ sang nydelige sanger for oss. Vi hadde også loddsalg med mange fine premier. Søndag fortalte Trond Ivar Hansen om status i våre prosjekter, deretter ønsket vi ideer for videreutvikling av AEF. Konferansen ble avsluttet med en nydelig lunsjbuffet.

Vil du bli medlem?

Ditt medlemskap utgjør en forskjell. Som medlem støtter du vårt arbeid mot rus og våre tiltak for barn og unge, basert på et solidarisk samfunnssyn og som et aktivt medmenneske. Vi arbeider mot rusproblemene, men har ikke noe avholdskrav til medlemmene.

Bli medlem Kontakt