Organisasjonskurs

Publisert 15.02.2022

12. og 13. februar samlet vi medlemmer til organisasjonskurs på Olavsgaard ved Lillestrøm. 12 nye og 15 etablerte medlemmer fra Sandefjord i sør til Borkenes i Nord. De nye medlemmene fikk vite litt om hva de forskjellige lokallagene jobbet med, og det ble gode samtaler lagene imellom. Vi hadde arbeidsstasjoner hvor 5 gruppeledere gikk fra gruppe til gruppe og snakket om arbeidet AEF jobber med, og ikke minst hvordan lokallagene jobber. 

Vi hadde besøk av Gunn Randi Fjæstad som «tok oss ut av bobla» vi har vært i de siste 2 årene med korona, de frivillige som resurs og hvilken trygghet medlemmene trenger for å fremsnakke AEF. I grupper snakket de om hva den enkelte kan gjøre for og i sitt lokallag. Til kurset hadde vi også fått laget en oversikt over styrets oppgaver i lokal- og fylkeslag. Det skal være gøy og givende å være aktiv i et AEF lag, ikke føle på et arbeidspress.    

Vil du bli medlem?

Ditt medlemskap utgjør en forskjell. Som medlem støtter du vårt arbeid mot rus og våre tiltak for barn og unge, basert på et solidarisk samfunnssyn og som et aktivt medmenneske. Vi arbeider mot rusproblemene, men har ikke noe avholdskrav til medlemmene.

Bli medlem Kontakt