Organisasjonskonferanse 2021

Publisert 25.10.2021

I helgen arrangerte vi den årlige organisasjonskonferansen. Det ble en helg med masse faglig påfyll og organisasjonsbygging. Det var mange engasjerte deltakere. Fredagen åpnet med politisk innledning og debatt ved forbundsleder Inger-Christin Torp. Vår egen Trond Ivar Hansen avsluttet kvelden med musikk og allsang. 

Lørdag hadde vi besøk av tre spennende innledere. Sindre Lysø fra AUF utfordret oss på flere områder. Gunn Randi Fjæstad snakket masse om organisasjonsarbeide og hvordan snakke oss opp. Avsluttet med 10 minutter meditasjon. Randi Talseth innledet om barnefattigdom. Kvelden avsluttes med festmiddag, musikk ved Bernt Torp og utlodning. Søndagen var det orientering om status i våre prosjekter samt gruppearbeid om forebygging. Konferansen ble avsluttet med en fantastisk lunch.

Vil du bli medlem?

Ditt medlemskap utgjør en forskjell. Som medlem støtter du vårt arbeid mot rus og våre tiltak for barn og unge, basert på et solidarisk samfunnssyn og som et aktivt medmenneske. Vi arbeider mot rusproblemene, men har ikke noe avholdskrav til medlemmene.

Bli medlem Kontakt