Vil du være leirleder?

Publisert 17.06.2021
HEI!!! Går du mot en sommer du ikke helt vet hva du skal finne på? Er du over 18 år? Er du kanskje uten jobb, eller er du pensjonist? Vi i AEF arrangerer sommerleirer for barn, ungdom og enslige forsørgere med barn i Fredrikstad og Sarpsborg i sommer. Vi skulle gjerne hatt med oss 2-3 engasjerte leirledere til. Gjerne menn siden vi er flertallet jenter/damer. 
Dette er ikke et lønnet arbeid i form av penger (kun kr 2000 pr uke som takk for at du stiller opp) men vi kan garantere at du får en minnerik uke der du bor på leirstedet og er med på arrangere aktiviteter for store og små hele uka. Kanskje får du noen nye venner for livet også. Hvis du i tillegg er skikkelig impulsiv, deltar du på leirlederkurs i Fredrikstad nå i helgen. ER DU LITT NYSGJERRIG OG HAR SPØRSMÅL? Ring meg da vel ???? Tlf. 47 45 55 32. HÅPER Å HØRE FRA DEG ???? (Del gjerne)
 
Vil du bli medlem?

Ditt medlemskap utgjør en forskjell. Som medlem støtter du vårt arbeid mot rus og våre tiltak for barn og unge, basert på et solidarisk samfunnssyn og som et aktivt medmenneske. Vi arbeider mot rusproblemene, men har ikke noe avholdskrav til medlemmene.

Bli medlem Kontakt