Leirlederkurs

Publisert 16.06.2020

24 kursdeltakere møttes 13-14.juni på Scandic City hotell i Fredrikstad. Det er rekord med påmeldinger til årets leire, og vi har nå satt ned 6 leirteam. Det er obligatorisk med leirlederkurs for å kunne delta som leirleder

. Kurset startet med presentasjon av AEF ved forbundsleder Inger-Christin Torp. Deretter var det informasjon om praktisk gjennomføring av leirene. Hvor følgende temaer ble tatt opp: leirteam, oppgavefordeling, smittevern og veiledere, hvordan får med flest mulig søkere, utleiereglementer, politiattest/taushetserklæringer, planlegging, program, utflukter/aktiviteter, økonomi og rapportering.

Leder av leirutvalget Kai Robert Johansen innledet om kommunikasjon med deltakere og i ledergruppa, teamarbeid og lojalitet og rollefordeling i leirteamene.

Det var en fornøyd gjeng som synes helgen hadde vært lærerik og som gledet seg til årets sommerleire starter.

Vil du bli medlem?

Ditt medlemskap utgjør en forskjell. Som medlem støtter du vårt arbeid mot rus og våre tiltak for barn og unge, basert på et solidarisk samfunnssyn og som et aktivt medmenneske. Vi arbeider mot rusproblemene, men har ikke noe avholdskrav til medlemmene.

Bli medlem Kontakt