Organisasjonskonferansen 2018

Publisert 01.11.2018

                                                                                                    Det ble en vellykket organisasjonskonferanse på Strand Hotell på Gjøvik 26-28.oktober.

Fredag 26.oktober åpnet vår forbundsleder Inger-Christin Torp konferansen med en gjennomgang av Statsbudsjettet. Underholdning og allsang med Hadeland Framlag avsluttet 1.dag av konferansen. Lørdag åpnet med et forrykende og inspirerende foredrag av Saera Khan med tittelen Presentasjonsteknikk og retorikk -vil du mestre kunsten og gripe et publikum, vinne tvilerne over til din side og omvende motstandere. Dette var meget lærerikt og ble avsluttet ved at vi fremførte korte innledninger.  

Lørdagen fortsatte med status i prosjektene ved forbundsleder Inger-Christin Torp. Det offisielle programmet ble avsluttet med Niclas Halvorsen, som selv er et mobbeoffer, lærte oss hvordan forbygger vi mobbing. En meget gripende og fantastisk fremføring. På kvelden var det sosialt samvær og utlodning, premiering av vervekonkurransen samt kultur ved Scanke og Buan.

Søndag startet med mini workshop på hvordan bli flere medlemmer samt Forbundssekretær Trine Lund som fortalte om utviklingen av ferieklubben for barn og unge og hvordan årets leire var blitt gjennomført. Tilslutt vedtok vi to uttalelser Et statsbudsjett for større forskjeller og Alkohol dreper

Vil du bli medlem?

Ditt medlemskap utgjør en forskjell. Som medlem støtter du vårt arbeid mot rus og våre tiltak for barn og unge, basert på et solidarisk samfunnssyn og som et aktivt medmenneske. Vi arbeider mot rusproblemene, men har ikke noe avholdskrav til medlemmene.

Bli medlem Kontakt