Ruspolitisk konferanse spesielt for unge mellom 15-25 år

Publisert 31.05.2018

Det ble en fin konferanse på Nedre Fossum gård på Stovner i Oslo med spennende innledere og forskjellige temaer.

Konferansen åpnet med kulturinnslag av 13 år gamle Fyah Yardie. Han skriver sine egne rapper og kommer fra Stovner. Han var kjempeflink og hadde fine tekster.

 

 

Første innleder var Ida Johanna Aaraas fra Ung coaching med foredraget « Jeg er bra nok for faen! « Hun var et fyrverkeri på scena og vi lærte utrolig masse av henne. Hun er 20 år, og snakket mye om sin ungdomstid og hva hun slet med da. Nå er hun Norges yngste profesjonelle foredragsholder og driver nettstedet ungcoachin.no

Neste var Geir Lippestad fra Helse og omsorgskomiteen. Han snakket om generell politikk samt alkoholpolitisk handlingsplan i Oslo. Utrolig inspirerende å høre på!

Tove Christiansen fra Framfylkingen orienterte om hva de jobber med

Line Olsen orienterte om hva AEF jobber med.

Dette var den første av i alt 4 konferanser for Groruddalen. Neste konferanse kommer til høsten. Målet er å etablere Ung Arena i Groruddalen!

Evalueringene viste at de var meget fornøyde med innledere, lokale og temaene. Vi fikk også ønske om temaer til neste konferanse.

Vi takker våre samarbeidspartnere Det hvite bånd og Framfylkingen for godt samarbeide og støtte! Oslo AEF med leder May-Britt Christensen og nestleder Stig Malsten har virkelig stått på for å arrangere denne konferansen!

Vil du bli medlem?

Ditt medlemskap utgjør en forskjell. Som medlem støtter du vårt arbeid mot rus og våre tiltak for barn og unge, basert på et solidarisk samfunnssyn og som et aktivt medmenneske. Vi arbeider mot rusproblemene, men har ikke noe avholdskrav til medlemmene.

Bli medlem Kontakt