Verdier og veien videre

Publisert 29.10.2017

Søndag ble organisasjonskonferansen avsluttet med verdier og veien videre i fokus.

Siste dag av årets organisasjonskonferanse ble innledet med foredrag av Mona-Elise Moan fra firmaet Mellomrommet, med tema "Pragmatiske verdier". Et godt foredrag og en god diskusjon om verdier, også om AEFs egne grunnverdier; Friket, Likhet og Solidaritet. Hva legger DU i disse verdibegrepene?

Avslutningsvis vedtok konferansen to uttalelser søndag, «Mer kunnskap om eldre og rus» og en om regjeringas forslag til statsbudsjett for 2018, med fokus på kutt og mangel på satsing på frivilligheten.
Gjennom uttalelsen «Mer kunnskap om eldre og rus», foreslår Arbeiderbevegelsens Rus- og Sosialpolitiske Forbund (AEF) at det innføres en anbefaling når det gjelder inntak av alkohol for eldre personer. Bakgrunnen for dette forslaget og uttalelsene i sin helhet blir å finne på våre hjemmesider kommende uke.

Det har vært en fin helg med gode diskusjoner, flotte foredrag og hyggelig samvær. Nå er forbundskontoret og lokallagene klare til å ta fatt på veien videre!

Vil du bli medlem?

Ditt medlemskap utgjør en forskjell. Som medlem støtter du vårt arbeid mot rus og våre tiltak for barn og unge, basert på et solidarisk samfunnssyn og som et aktivt medmenneske. Vi arbeider mot rusproblemene, men har ikke noe avholdskrav til medlemmene.

Bli medlem Kontakt