Organisasjonskonferansen 2019

Publisert 31.10.2019

Det ble en vellykket organisasjonskonferanse 25-27.oktober i Drammen. Vi jobbet med forskjellige organisasjonssaker, og luftet mulighetene for et nytt prosjekt for barn og unge. Lørdag fikk vi besøk av generalsekretæren i Actis Pernille Huseby som orienterte om den kommende rusreformen. Her har vi mye å jobbe med frem til den blir vedtatt. Videre fikk vi besøk av Marius Løken som ble knivstukket under Haloween drapet i 2011. Han snakket om sin kamerat som under hasjpsykose drepte en kamerat og knivstakk Marius 18 steder. Han svevde under liv og død i mange dager, og har hatt en lang vei tilbake til livet. Han hadde en meget sterk historie å fortelle, og blandet alvor og humor under sitt foredrag. 

På lørdagskvelden var det å kåre vinneren av vervekampanjen. Vinner ble Anne Sollie Hem og Asle Lorch Falch og Karin Bergersen ble nr 2 og 3. Lagsvinner ble Vestfold AEF. Vi hadde også en verve konkurranse hvor alle som vervet fikk et lodd. Vinner ble Anne Sollie Hem som vant et hotellopphold for 2 dager. Trond Ivar Hansen spilte og sang for oss.

Vil du bli medlem?

Ditt medlemskap utgjør en forskjell. Som medlem støtter du vårt arbeid mot rus og våre tiltak for barn og unge, basert på et solidarisk samfunnssyn og som et aktivt medmenneske. Vi arbeider mot rusproblemene, men har ikke noe avholdskrav til medlemmene.

Bli medlem Kontakt